Termeni si conditii

Posted on May 20 2018 by admin

Conditii generale de utilizare

Utilizarea site-ului Plantpedia.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte de facto termenii si conditiile de utilizare.
Plantpedia.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

Datele colectate de la utilizatori se refera la: nume (alias) si adresa de e-mail (care nu este facuta publica). 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Plantpedia.ro va administra datele furnizate de utilizatori numai in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate. Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Plantpedia.ro a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statisitica.

Conform legii 677/2001, utilizatorul isi poate exercita urmatoarele drepturi:

  • a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
  • c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;
  • d) Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

Drepturile la care se face referire in alineatele de mai sus pot fi exercitate pe e-mail la adresa [email protected]

Modificarea termenilor si a conditiilor

Plantpedia.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul termenilor si conditiilor de utilizare, fara o notificare prealabila a utilizatorului.

Comments are closed.